Afspraak maken? Bel 0485-311075

Oppedette op Facebookanbos

WPML not installed and activated.

Behandelingen

Dr. Baumann

behandelingen_baumannSteeds meer mensen ontwikkelen een contactallergie. Chemische conserveringsmiddelen en parfums zijn de belangrijkste oorzaken van een contactallergie. Een op de tien mensen heeft al zo’n allergie en dit worden er steeds meer. Ik ben me gaan verdiepen in producten en ingredienten en ben in contact gekomen met het product Dr. Baumann. Dr. Baumann is een product met een optimale verdraagbaarheid door gebruik te maken van de dermatologische en wetenschappelijke kennis over allergieën bij de keuze van de ingrediënten.
Meer »


Priori Advanced AHA

behandelingen_ahaVerbetert de hydratatie en exfoliatie van de huid wat leidt tot “genormaliseerde” huidfuncties en dus een gezondere huid, die er weer jeugdig en gezond uit zal zien. Een unieke combinatie van (lichaamseigen) melkzuur, essentiële vitamines en antioxidanten: A, C, E en Pro-vitamine A in een time-released liposomencomplex. Geschikt voor elke huidconditie, inclusief (volwassen) acne. Zorgt voor huidnormalisatie, hydratatie, exfoliatie en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Meer »


Priori CoffeeBerry

behandelingen_coffeeberryCoffeeBerry® extract is de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten. CoffeeBerry is 3x krachtiger dan groene thee. Door zijn unieke samenstelling van krachtige polyphenol antioxidanten zorgt CoffeeBerry® extract voor sublieme anti-aging resultaten, zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast egaliseert het onregelmatige huidtinten.
Meer »

© 2021 Oppedette - Schoonheidssalon Cuijk (Katwijk)
Webdesign door iFuel | Fotografie: Angeline van Gent